top of page

Verhuur 't Gerolfken

Faciliteiten

De huurder van ons heem heeft beschikking over:

  • 4 lokalen van elk 3m x 6m

  • een keuken (met 2 grote gasvuren en 8 kleine, oven, 1 koelkast, 1 combo koelkast diepvries, aanrecht)

  • 7 toiletten (waarvan 4 zittoiletten en 3 urinoirs)

  • een douchezaal (met 4 douches)

 

Terrein en omgeving

Naast een behoorlijk grasveld aan ons gebouw grenst het Boerenkrijgpark dat ideaal is voor bosspelen. Bovendien is er een petanqueterrein en een voetbal/basket pleintje. In de directe omgeving is er ook een Natuurspeeltuin, een Finse piste en een sporthal (dat niet in de prijs is inbegrepen en via de gemeente Berlare moet geregeld worden). Op wandelafstand bevindt zich de Nieuwdonk, een park- en recreatiedomein met een aangelegd meer, vlakbij het Donkmeer, één van de grootste meren in Vlaanderen.

 

 

Tarief

Per overnachting betaal je 4 euro per persoon waarbij een minimumbedrag geldt van 150 euro, per groep, per overnachting. In de huurprijs is 1 gele vuilniszak voor restafval en 1 blauwe vuilniszak  voor PMD van de gemeente Berlare inbegrepen. Indien meerdere zakken worden gebruikt, moeten deze extra worden aangekocht (1,50 euro/ zak). Om verspilling te vermijden zijn de overnachtingskosten exclusief water-, gas- en elektriciteitsverbruik. Voor deze nutskosten vragen wij een forfaitair bedrag van 70 euro per weekend.

Contact

This is your Contact section paragraph. Encourage your reader to reach out with any questions, comments or to take a different action specific to your site. You can also click on the contact form to customize the fields.

Verhuur aanvraag

Telefoonnummer

+32496 31 13 04

Email adres

Social Media

  • Facebook

Thanks for submitting!

bottom of page