Verhuur 't chirolfken

Ligging

t Chirolfken is gelegen in het Oost-Vlaamse Overmere, een dorp gesitueerd in de driehoek Gent-Aalst-Lokeren. Ons adres is Molenstraat 1, 9290 Overmere.

Faciliteiten

De huurder van ons heem heeft beschikking over:

Terrein en omgeving

Naast een behoorlijk grasveld aan ons gebouw grenst het Boerenkrijgpark dat ideaal is voor bosspelen. Bovendien is er een petanqueterrein en een basketbalterrein. In de directe omgeving is er ook een BMX-park, een Finse piste en een sporthal (dat niet in de prijs is inbegrepen en via de gemeente Berlare moet geregeld worden). Op wandelafstand bevindt zich de Nieuwdonk, een park- en recreatiedomein met een aangelegd meer, vlakbij het Donkmeer, een van de grootste meren in Vlaanderen.

Tarief

Per overnachting betaal je 4 euro per persoon waarbij een minimumbedrag geldt van 100 euro, per groep, per gebruiksdag. In de huurprijs is 1 gele vuilniszak voor restafval en 1 blauwe vuilniszak voor PMD van de gemeente Berlare inbegrepen. Indien meerdere zakken worden gebruikt, moeten deze extra worden aangekocht (1,50 euro/ zak). Om verspilling te vermijden zijn de overnachtingskosten exclusief water-, gas- en elektriciteitsverbruik. Zowel de elektriciteits- en de gasmeter als het waterverbruik zullen bij aankomst en vertrek gecontroleerd worden. Voor water, elektriciteit en gas wordt een totaal forfaitair bedrag aangerekend van 35 euro per weekend.
Bij vastellen van verspilling kunnen de volgende nutskosten worden aangerekend:

Reserveren

Legende
  • Beschikbaar
  • Bezet
  • Niet beschikbaar
  • Optie

Reserveren kan via onderstaand formulier.
Opgelet: Wij verhuren ons gebouw enkel tijdens de weekends en niet als feestzaal!

Jeudbeweging

Periode (controleer eerst beschikbaarheid hierboven)Capaciteit


Verantwoordelijke

Wil je meer informatie omtrent de verhuur van onze lokalen? Contacteer dan zeker onze lokaalverantwoordelijke!  (info@chirojongensovermere.be)